Fra støvler til sandaler

Med foråret og sommeren følger ikke blot længere og lysere dage, men selvfølgelig også en række nye skotendenser, der adskiller sig markant fra efterårets støvle trends hvor vinterstøvler, støvler med varm foer og cowboy støvler var dominerende.

De høje støvler har været meget populære igennem hele sæsonen og de kommer også til at dominere den kommende vintersæson. Støvlen er efterhånden ved at være en velkendt klassisker i de flestes garderober, og der er endnu engang god grund til at beholde de høje støvle en sæson endnu. Ifølge AW23 kollektionerne hos nogle af de store modehuse som Dior, Gucci og Coperni bliver den høje støvle stadig en stor del af efterårets kollektion.

Selvom det langt fra har været svært at vænne sig til det afslappede og komfortable fodtøj, længes du måske også efter at hoppe op i et par højhælede sko eller sandaler – og her har JoDis nogle rigtig spændende bud.

Farver er altid der er mest spændende i en ny kollektion. Det smarte ved at vælge sko med farve er, at du ikke behøver at tænke over, at du skal sætte dit tøj sammen på nye måder - du bruger bare det tøj, du plejer, og tilsætter en farvet sko.

Dyreprint er hot. Specielt Zebraprint bliver så populært at vi tror det bliver en ny neutral farve på linje med hvid, sort og beige. Det gode ved dyreprint er, at det passer til ALT: Klare farver, tern, striber og blomster. Brug printet i hele sæt, som et neutralt udgangspunkt som du kan kombinere med alt, hvad du ellers har i din garderobe. Eller brug det i sko, tasker og accessories i stedet forde sædvanlige mørke ens farver. Prøv at se på zebraprintet som "neutral" farve. Det giver dig
meget friere hænder til at sætte et sammen med andre styles, så du ikke altid ender med at vælge sort eller hvid. Du kan sætte alt sammen, også noget, der ikke "passer sammen" (så længe du selv synes, det er fedt).Det kan aldrig blive for meget. Det er derfor vores mission er at inspirere til individualitet så du aldrig behøver at tvivle på det du tager på. Det er vores mission.

Efterlad en kommentar

Venligst noter, at kommentarer skal godkendes inden publicering

Gratis tote bag med i alle ordrer - Kun i Maj

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 999 kr. fra gratis fragt
Ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er tom