Gratis gave med i alle ordrer hele februar måned

Søg

Search

Angelica Sophie er en influencer, makeup-artist og model fra Norge. Vi blev straks glade for Angelicas stil, som mildest talt er glamourøs og fed. Vi er usædvanligt stolte af at arbejde sammen med Angelica, som har taget en aktiv rolle i at støtte og fremme normaliseringen af alle køn, mens hun er transkvinde. På billederne styler Angelica to af sine yndlingsstykker fra JoDis!

Kan du fortælle os lidt om dig selv?

Jeg er Angelica Sophie, 27 år gammel influencer, makeup artist og model fra Sydnorge. Jeg er en åben transkvinde, og jeg vil gøre hvad der skal til for at hjælpe andre og normalisere alle køn i denne verden.

Hvad er det første, du gør, når du vågner om morgenen?

Det første, jeg gør om morgenen, er at lave en kop kaffe og slappe af i sengen og tjekke mine e-mails, før jeg går i bad!

Hvad har du altid med dig, når du går hjemmefra?

Telefon, solbriller, høretelefoner, læbestift + lipliner og min pung!

Når du har fri, hvad nyder du så at lave?

Når jeg har fri, elsker jeg at komme ud i naturen og gå en lang tur eller løbe en tur. Men jeg elsker selvfølgelig også at brunch med mine bedste veninder. Eller bare blive hjemme og se Netflix haha!

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode?

Jeg har elsket mode hele mit liv! Selv som barn kiggede jeg i modeblade og var fascineret af alle de dressed up kvinder på fjernsynet.

Hvordan vil du beskrive din stil? 

Jeg siger altid, at jeg ikke følger trends, jeg kan bare lide det, der er på mode lige nu, haha! Men jeg har altid haft en ekstra og farverig stil. Lige nu er jeg til mere rock & roll og edgy tøj til efteråret.

Hvad er mode for dig?

Mode er en kunstform. For mig er mode at klæde mig på med det, jeg kan lide, og at blande det i min personlige stil. Mode er en måde, hvorpå man virkelig kan klæde sig efter sit humør og være kreativ. Alt er faktisk mode - man skal bare være kreativ.

Hvor finder du inspiration, når det kommer til mode? 

Jeg har altid været meget inspireret af 80'ernes grunge. Lady Gaga har altid været mit største stilikon, og det samme gælder Marina.

Har du nogen tommelfingerregel, når det gælder om at skabe et godt outfit?

Jeg har ikke rigtig nogen regler, jeg klæder mig bare ud i det, jeg har lyst til den pågældende dag.

Hvad er dit favoritlook?

Jeg bruger blazere hele året rundt, og til efteråret elsker jeg at bære den med en skjorte, nogle lækre støvler, en sjov taske og nogle fede solbriller. Johanna-støvlerne bliver på mine fødder indtil efteråret!